Portfolio

Media & Communication Technology

MCT is de richting van de toekomst! Als je interesses bij de informatica liggen, ben je hier op de goede plek. Je eerste jaar ontdek je waar je interesses liggen en kun je eventueel uitstromen in één van volgende richtingen:

Web App Developer

Droom je ervan om Frontend developer, backend developer, software engineer, iOS developer, Android developer enzovoort te worden? Dit is je richting!

Ga aan de slag met HTML, Javascript en Xamarin en leer zowel de front als back-end van slimme applicaties te bouwen!

AI afbeelding

AI Engineer

Liever Big Data Developer, AI Engineer, Backend developer worden? Je kan terecht bij AI Engineer!

Ontwikkel AI software gebruik makend van eenvoudige regressies tot complexe deep learning en/of state of the art reinforcement learning modellen.  En ontwikkel ook API om de krachten van AI te ontdekken.

IE afbeelding

Infrastructure engineer

Droom je van een beroep als Cloud Engineer, IT Engineer?

Dit is de richting voor als je enthousiasme bij computernetwerken ligt. De beveiliging hiervan hoort er natuurlijk ook bij! Leer alles over infrastructuur opzetten met behulp van Windows en Linux, zowel lokaal als in de Cloud. Word expert in VM Ware, een virtueel computernetwerk automatisch deployen aan de hand van scripting.

Smart tech afbeelding

Smart Tech & AI

Big Data Architect, R&D Developer worden lijkt je interessant?

Deze richting leert je een artificieel brein programmeren en het verwerken van sensordata. Maak slimme applicaties aan de hand van je verzamelde data. Programmeer en connecteer sensoren met Lora en Python. Analyseer datastromen met Machine Learning algoritmes en neurale netwerken.